LyngholtLyngholt Familiecamping (Til forsiden)Familiecamping
Bo centralt, tæt på kyst midt i Bornholms imponerende natur.

Pral

Bornholm i verdensklasse - af Lonely Planet rangeret som et af verdens 10 bedste rejsemål.

Fyens Stiftstidende 24. april 2010, kørgodt, side 30

Øen i Østersøen er rangeret som et af de 10 bedste steder i verden for campister.

Af Lars Jørgen Andersen laja@fyens.dk

Det australske forlag Lonely Planet, der er verdens mest anerkendte, når det drejer sig om magasiner og rejsebøger for personer, der rejser med et lille budget, har netop offentliggjort sin topti for 2010.
Her er Bornholm rangeret som et af de 10 steder i verden, hvor det er bedst at holde campingferie, og specielt øens børnevenlige faciliteter har været medvirkende til den særdeles fornemme placering.

-Det her er virkelig en udnævnelse ud over det sædvanlige, som Bornholm, Danmark og de danske campingpladser kan være meget stolte af.

-Naturen på Bornholm er ganske unik, og når den af " ikke danskere" bliver løftet op i det fine selskab, kan det ikke blive bedre.

-Det, som vi selv kan tage æren for, er de gode bornholmske campingpladser , der ligesom de øvrige danske, ligger i toppen af de europæiske.
Og den ære tager vi gerne.

-Fra Campingrådets side har vi i de senere år arbejdet meget seriøst på at hæve komforten og kvaliteten af de danske campingpladser , og det er jo rart, når også uafhængige udlændinge anerkender det, siger Campingrådets direktør, Poul Fejer Christiansen, i forbindelse med Bornholms flotte rangering.

Lonely Planet formulerer det sådan i sin overordnede beskrivelse: " The soft-sand beaches and dunes of this island are perfect for children, and there's a camping ground in a wooded area right next to the beach." De øvrige ni destinationer i Lonely Planets topti er den new zealandske vestkyst, solkysten i Australien, Yellowstone Nationalpark i USA, Vancouver Island i Canada, øerne Hvar og Korcula i Kroatien, Korsika og Sardinien, Cortexkysten i Mexico, Kruger Nationalpark i Sydafrika samt de 220 græske øer, der sammenfattes til Kykladerne.

Lyngholt Familiecamping - Borrelyngvej 43 - DK - 3770 Allinge - Tel:+4556480574 - Mail: